Päivä Limerickissä

Runoilija Dark Rider

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaani runoillaan päivä Limerickissä
Guinnessin voimalla riimejä pikku pöhnässä
Seitinohut iltapäiväkänni ei meitä pänni
Ei kulu siihen ees viimeinen penni
Kaikkes jos annat pois pääset reppuselässä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lupauksesi kantaa neito reppuselässä, elää juuri siinä hetkessä...mitä muuta toivoa pitäisi...Ihana ja riemukas runo.

Onpa suloinen.
Sinulla on runoissasi kivoja pointteja.
Täytyypä lukea lisää. :)

Ei johdu pikkutuntien vaikutuksesta se, että tää vetää suupielet korviin. Ihan yleisesti ottaen sun runot voittaa puolelleen nokkeluudellaan ja sillä jollain, joka vaan kolahtaa. Hyvä hyvä!!

ihanuus..

*taputukset*

:))

: )

Hymy karkasi ennen sanoja. : ))
Hyvä on palvelu rakkaalle, kun
"reppuselkäkyyti" on luvassa
pikkuhuppelissa runoilun jälkeen.

Ihanan kevyt runo. Päivä jolloin ei ole huolen häivääkään.

Pänni ja penni, missä känni? ;) jäin odottelemaan. Mainio teksti!

Mahtava ja vahvasti kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot