Edistystä

Runoilija Dark Rider

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkauden laatu ja laji
ei enää sulje pois

hyvää ihmistä
mahdollisten joukosta

Selite: 
Presidentinvaalien tulosanalyysi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno:)

Todellakin näin, muutos parempaan :)

Ovelasti paljon tapetilla oleva oivallus sanoiksi saatu, pidin!

Hienosti sanottu..näinhän se on :)

Hieno oivallus,mutta kyllä se vielä sulkee pois tietyllä tavalla...

Osuva aatos kaikessa ytimekkyydessään!

Edistystä todellakin on tapahtunut. Hieno runo.

miettimään jäin. hienoa!

hyväksyntä on ihanaa. :)

Suvaitsevaisuus on tärkeää meille kaikille, onneksi se alkaa näyttäytyä jo valtakunnan tasolla. Hienosti tiivistetty.

hiukan ehkä vetää kakkosen puolelle... :> mutta edistystähän se. Onneksi näin.

Tykkään! :)

Ai kuinka näppärä. Suorastaan herkkullinen. Jo ajatuksenakin...

 

Käyttäjän kaikki runot