Murtunut rakkaus

Runoilija Ritsuki

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 7.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä katsot kysyvästi silmiini suoraan,
näet niissä sen ilon kiilleen hävinneen.
Huomaat silmistäni kai sen raadeltun sydämmen,
sieluni rikki menneen.

Huomaatko mun toivon viimeisen,
läpi sen minun hymyni valheellisen?
Annatko kätesi, johon tarttua mä voisin en?
Ymmärrätkö sä mun tunteen rakkauden?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot