Saisinko minäkin

Runoilija onskuWa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saisinko minäkin siivet enkelin.
Kauniit ja hennot niin että ne minut kantaisi,
muuta en toivoisi,
jos vain pääsisin luokse toisen enkelin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi kaunis ja herkkä runo.

Hyvin kaunis ja herkkä runo, sait kyyneleet silmiini..

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
onskuWa - 20.7.2012 0 Runo
onskuWa ~ 20.7.2012 2 Runo
onskuWa Kun taivas itkee 17.11.2011 0 Runo
onskuWa lähdit... 17.11.2011 0 Runo
onskuWa Nimetön 10.11.2011 1 Runo
onskuWa Saisinko minäkin 10.11.2011 2 Runo
onskuWa me 10.11.2011 1 Runo