lähdit...

Runoilija onskuWa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lähdit kohti tähtiä siivillä enkelten.
Lähdit paikkaan parempaan.
Läpi mailman kyynelten,
lähdit taivaaseen.

Siellä sun ei tarvi kärsiä voit olla vapaa ja huoleton.
Olen onnellinen puolestasi,
mutta ikävöin sinua edelleen vaikka lähdöstäsi on jo aikaa...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
onskuWa - 20.7.2012 0 Runo
onskuWa ~ 20.7.2012 2 Runo
onskuWa Kun taivas itkee 17.11.2011 0 Runo
onskuWa lähdit... 17.11.2011 0 Runo
onskuWa Nimetön 10.11.2011 1 Runo
onskuWa Saisinko minäkin 10.11.2011 2 Runo
onskuWa me 10.11.2011 1 Runo