Nimetön

Runoilija viininharmaa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kävin kirjastossa vain huomatakseni senkin olevan jo valloitettu. Hevoset laidunsivat jazzosastolla ja haarniska kolisteli uutuushyllyn kulmilla
järjestäen levyjä uudelleen, vihellellen samalla uutta kansallislaulua. Palautin lainani automaattiin ja poistuin. Sävelmä soi päässäni koko paluumatkan.
Meinasin jo kääntyä takaisin kysymään kuinka hevosen selkään noustaan, kunnes muistin: aatelisiksi synnytään.
Jatkoin laminaattilattiani kuokkimista ja laulan vain kun kukaan ei ole kuulemassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan huikea tarina tässä. Upeita oivaltavia mieli- ja kielikuvia olet maalannut. Ulkoasultaan hieman raskas lukea, jäsentelyllä kevenisi, mutta upea teksti.

 

Käyttäjän kaikki runot