nekrofiliaa

Runoilija viininharmaa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun olin pieni ja vanha
ja jättäydyin junan alle
aina sunnuntaisin
kun suljin korvani
oikeamielisiltä valheilta
ja odotin kunnes
valomerkin jälkeen näin kaikki kasvot,
menetettyään pimeän turvan,
kahdeksasosakuoleman

kun olitte suuria,
katonrajasta katsovia,
kaksisilmäisiä kyklooppeja
turvonneet kädet
nahkailmapallot
uhkaava biologinen liike
häiriötön hengitys

minulla on tyyny
32x38x15 cm
tarpeeksi kuollut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot