Nimetön

Runoilija viininharmaa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olen tuleva John Lennonin murhaaja
väijyn saalistani soluasunnossa
jäljitän äänimerkeistä joita
stereoni tarjoavat liian auliisti

saatat olla vanha ystäväni
mutta se ei riitä
et saa anteeksi menestystäsi
ja ainut toivosi on
aikaansaamattomuuteni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot