Unohtumaton

Runoilija Mour

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2014
Viimeksi paikalla: 13.5.2023 3:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.10.1997

Maybe it's the light that leads us to the wrong places.​
 
Kahtena menivät.

1009 menetettyä mahdollisuutta.
Vihreän valon palaessa,
kaikki onkin toisin.

105 ohikiitävää ajatusta.
Ainakin tunnin hiljaisuus.
Kello 1:25.
Rajat sotkettu keskenään,
eikä enää haluakaan takaisin.

 Yhtenä palasivat.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

monisyinen mietelmä
hieno ajatuksia herättävä
1/2+1/2
Kannattaa uskoa, että, lopulta kaikki menee hyvin  <3
 

Käyttäjän kaikki runot