Maailman kaunein maisema

Runoilija Mour

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2014
Viimeksi paikalla: 13.5.2023 3:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.10.1997

Maybe it's the light that leads us to the wrong places.​
 
Hymy hukkuu teekuppiin helposti,
kun en halua häiritä.
Yritän katsoa vain sen verran,
ettet huomaa,
mutta jotenkin tuntuu vääristyneeltä katsoa mihinkään muualle kuin sun silmiin.
 
Sä oot se maisema,
mikä liimaa mut sänkyyn
- kyllä tässä nyt hetken ehtii -
ja saa myöhästymään töistä.
Kolme minuuttia vielä.
Maailman kaunein maisema.
 
Se rauhallisesti ylikuohuva tunne,
minkä piilotit sun lapaluiden väliin,
niskaan ja kylkiluiden alle.
Siitä en luopuisi,
vaikka tarjoaisivat elämän tarkoitusta
kultaisella lautasella.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana rakkausruno -
istuva sommittelu, soljuvaa tekstiä - kiitos!
Kiitos itsellesi kovin !
Sydämestä pulppuavaa tunnetta... Piti tulla kirjoitetuksi, kaunis :)
Voi kiitos !
Saa kylmät väreet lukijalle, vielä puoli vuotta kirjoituksesi jälkeen <3
Pystyn uppoamaan tuohon tunnetilaan, niin hyvin sen pystyt kuvaamaan. Ja uskon puhuvani jokaisen sen kokeneen suulla. Tosi hyvä! 
 

Käyttäjän kaikki runot