Sentit sinussa

Runoilija Parillinen susi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastan jokaista senttiä sinussa
olet kaikkialta kaunis
kuinka sinussa voisi olla mitään rumaa.

Rakastan tuoksuasi ja makuasi
se on kaikkialla hyvää
kuinka voisit maistua tai tuoksua pahalle.

Teen sinusta häpeämättömän, ja itsestäni myös.
Maistelemme ja haistelemme toisiamme
etsimme ne voimakkaimmat maut ja tuoksut.

HÄPEÄMÄTTÄ.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot