Siintävät tunturit

Runoilija Parillinen susi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siintäviä tuntureita ei ole.
Ne näkyvät vain, niitä ei ole oikeasti.
Houkuttavina ne siintävät ja kutsuvat kulkijaa.
Läheltä ne ovat samanlaisia kuin kaikki muutkin.

Puita, kiveä, poronpaskaa.

Mutta polte sielussani ei lakkaa.
Näen sieltä uuden sinertävän tunturin.

Reppu selkään ja matkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot