Kaiken jälkeen

Runoilija neitisurullinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vaikka kuinka vuodet sua kohtelee, vaikka pettyisitkin rakkauteen, vaikka viima vielä käy sydämeen - Olet ihme minne ikinä meet." - Juha Tapio
 

Älä itke tyhmä tyttö
Sä et hyödy siitä lainkaan
Älä muista miltä tuntui
Mitä kaikkea sä saitkaan

Älä kulje pimeässä
Älä joudu pahan huomaan
Muuten alusta asti
Sä joudut kaiken taas luomaan

Ota kädestäni kiinni
Ja anna vain mennä
Ota askel kohti
Ja kanssani lennä


Hautaa sun unelmat
Ne valuu kyynelten mukana
Älä haaveile siitä
Mikä on vain turhuutta

Älä mieti tyhmä tyttö
Kannattaa vain unohtaa
Älä muista miltä tuntui
Miten paljon sä rakastatkaan

Älä kulje ikkunaa kohti
Se johtaa sua vain harhaan
Vielä löydät oikean oven
Sen suurimman ja parhaan

Hautaa siis sun unelmat
tai ne valuvat kyynelten mukana
Älä haaveile siitä
Jota ilmankin pärjäät maailmassa

Siis irrota kädestäni
Annan sun mennä
Ota askel taakse,
käänny ja lennä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot