Monimutkaista

Runoilija neitisurullinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vaikka kuinka vuodet sua kohtelee, vaikka pettyisitkin rakkauteen, vaikka viima vielä käy sydämeen - Olet ihme minne ikinä meet." - Juha Tapio
 

Kun televisio sulkeutuu
jää seurakseni hiljaisuus
ja niin me hyvää yötä
toivotamme toisillemme

Aamukahvi porisee,
jääkaappi narisee,
naapurin mikro kilahtaa
ja jään taas yksin

Siksi kaipaan sinun lämpöäsi
maanantaiaamuna
Haluaisin pitää sinut
vierelläni illalla

Tiedän liikkuvani
vaarallisilla vesillä
tiedän, etten saa kaivata
en saisi miettiä

Mutta se on vaikeaa
kun ottaisin kenet vaan
tänne mun luokseni
nukahtamaan

Sä et ole mun mies
mutta tarvitsen sua
pitämään mua
ja suutelemaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot