Loputtomasti

Runoilija Haaveilija60

mies
Julkaistu:
116
Liittynyt: 9.4.2010
Viimeksi paikalla: 18.4.2024 14:39

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

No.. joo nautin elämästä, tässä ja nyt sekä oon tehny elämässä ratkaisuja.. nautin pienistä luonnollisista ja maallisista asioista ;-)


Runokirjojani on saatavilla verkkokirjakaupoitsa, esim Mediapinta oy:n nettisivuilta, Suomalainen kirjakauppa, CDON.Com ja BOd:n kirjakauppa.

Muistathan, että runojani et voi kopioida tai käyttää ilman lupani ! Mikäli haluat käyttää runojani, kysy sähköpostitse.

 
Ikävääni itkin,
yksin,
läheisyyttä toisen kaipasin,
 
Olit aina lähelläni,
silloin,
kun sinua tarvitsin,
 
Lähdit,
et syytä koskaan kertonut,
nyt tiedän sen,
 
Liian aikaisin lähdit,
loputtomasti,
jätit minulle,
pohjattoman kaipuun,
 
sinuun,
 
Rakastan sinua,
vieläkin.
oletus

Kommentit

Haikea, suruisan kaunis kaipausruno. 
Lämmin kiitos kommentistasi.
Ompas kaunis runo! Tykkäsin kovasti!
Lämmin kiitos kommentistasi.
Kaipaava, haikean kaunis, herkkä runo.
Lämmin kiitos kommentistasi.
Surullista ja silti kaunista kaipausta
Lämmin kiitos kommentistasi.
Kuin irtirepäistynä toinen lähtee, niin syvä kaipuu jää, minkä voi aistia tästä runosta. 
Lämmin kiitos kommentistasi.
Melankolian huippua, runo on kaunis
surullisine riveineen. Kaihon kukka
kukkii ja kirvoittaa huokauksia lukijallekin.
Lämmin kiitos kommentistasi.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot