1

Runoilija kinahmi

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 25.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jos kävisin makuulle metsään
kaivautuisin paksun hangen alle
antaisin lumen sataa ylleni ja peittää kasvoni
tulisiko lopullinen uni
sataisiko se ylleni hiutaleina
yksi
ker
ral
laan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

luulenpa että tulisi... hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
kinahmi kodinhoitaja 19.3.2011 1 Runo
kinahmi mihin on tyytyminen 19.3.2011 0 Runo
kinahmi 2 7.2.2011 0 Runo
kinahmi 3 7.2.2011 0 Runo
kinahmi 1 25.1.2011 1 Runo