Jotain söpöä :3

Runoilija Parantumaton

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 20.1.2013
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 22:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.6.1998

Ikivanha käyttäjä, loin joskus muinoin pikkuteininä ahdistusta helpottamaan. :/ Ehtaa cringe-tavaraa luvassa, ellen ole niitä mennyt jo pistämään piiloon...
 

"Pitäisin sinua sylissäni hiljaa, tuntisin kevyiden sormiesi hiljaa räpläilevän paitaani, kun nukut tuhisten.

Katsoisin kauniita, vaaleita hiuksiasi ja upeita kasvojasi, ja tuntisin suunnatonta onnea siitä, että olet ihminen, joka välittää, ja välittää minusta.

Silittäisin hiljaa ihania poskiasi, ja hätkähtäisin hieman, kun yllättäen raottaisitkin silmiäsi, ja katsoisit minua. Kuiskaisin hiljaa nimesi, ja sulkisit silmäsi uudelleen suloinen hymy huulillasi."

Selite: 
Alunperin julkaisin Aapelissa Kravattikranttu-nimimerkillä. Yksi ja sama henkilö ollaan, joten meiltä löytyy samoja tekstejä. En tiedä, kohtaako tämä runo kaikki standardit; olen vasta liittynyt. Ei saa olla liian ankara, vaikka jokin olisikin säännöistä poikkeavaa, syyllistäminen olisi ikävää :c Poistaa tietenkin saa, jos on sääntöjen vastainen. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan herkkä ja tunteikas runo!!

erittäin suloinen !

 

Käyttäjän kaikki runot