Vielä viisitoista minuuttia...

Runoilija Ninni näkymätön keiju

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 31.1.2012
Viimeksi paikalla: 13.11.2017 21:07

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.10.1996
Facebook:

Tällainen pienen pieni runotyttö vain.
Olen kiitollinen jokaisesta arvostelusta.
Ethän käytä runojani kysymättä.
Hyviä lukuhetkiä. ♡:llä Ninni Laurén

Ps. Jos haluat lukea lisää runojani ja kuulumisiani,
olet tervetullut lukemaan Kuisketta-blogiani. ♡
 

Salmiakkipurkkaa
ja lyhyttä matikkaa.
Ensimmäisiä pakkasöitä,
tekemättömiä koulutöitä.
Runoja haikeudesta,
matkan vaikeudesta.
Revittyjä rakkauskirjeitä,
merkityksettömiä painovirheitä.
Kalenterissa ympyröityjä nimiä,
unohdettuja tuttuja ja ystäviä.
Taivaanranta hehkuu roosaa.
Taas syntyy synkeää proosaa.

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot