Olemassaolo

Runoilija Ninni näkymätön keiju

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 31.1.2012
Viimeksi paikalla: 13.11.2017 21:07

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.10.1996
Facebook:

Tällainen pienen pieni runotyttö vain.
Olen kiitollinen jokaisesta arvostelusta.
Ethän käytä runojani kysymättä.
Hyviä lukuhetkiä. ♡:llä Ninni Laurén

Ps. Jos haluat lukea lisää runojani ja kuulumisiani,
olet tervetullut lukemaan Kuisketta-blogiani. ♡
 

Olenko osallinen
olemukseesi?
Oliko se olennaista,
olemattomuuteni?
Jos olisin ollut
oleellisen olemassa,
olisitko olematta
olevinasi olematon?
Olen olettamatta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sitä sää mitä...

"Jäälle jään säähän
jäätävään säheltämään,
jääthän vai et jää?
Sää tää ei sääli tätä,
jätät sä tän, tähän jää?"

Nokkelaa sanailua.
Luin tämän uudestaan...kerrassaan hieno :>
 

Käyttäjän kaikki runot