Kaikkea sitä..

Runoilija christynell

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos ei koskaan tunne pelkäävänsä ei myöskään tiedä elävänsä.
 

Odotan sinua jälleen,
outo tunne kalvaa minua.
Haluaisin tietää sinusta kaiken,
haluaisin kysyä jotaki,
mutta kun saavut,
otat minut syliisi,
en saa sanotuksi enää mitään,
enkä halua.
Sillä en halua hukata ainoatakaan hetkeä kanssasi.
Olet minulle kaikkea sitä,
mitä olen koskaan toivonut,
rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot