Harjaa ja kuvitelmaa?

Runoilija 3rdteen

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus luulee kadottavansa itsensä johonkin,
mitä luulee ihanaksi ja ainutlaatuiseksi ja
elää kuin viimeistä päivää kuvitellen sen
olevan jotenkin erityistä.

Onneksi on kuitenkin todellisuus -
kaikki muu on kuvitelmaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Harvainaisen tuttua ollut minullekin tuo...

 

Käyttäjän kaikki runot