En kestä

Runoilija 3rdteen

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sitä levyä ja musiikkia rakastin,
sitä soittimessani niin usein
soitin ja niistä sävelistä nautin.

Ja niin piti myös hän...
ja yhdessä keikoilla kävimme;
sitä levyä soitimme ja sitä
laulajaa ihailimme...

Nyt tyhjänä -
en kestä kuunnella.
Kuunnella sitä levyä,
jota niin rakastin.
En hänen ääntään,
en kestä häntä
edes katsella.

Hän hyvän musiikin pilasi tunkemalla
ikävinä muistoina ja mielikuvina
musiikin myötä päähäni.
Päähäni, josta hänet jo pois ajoin;
vihalla pois karkotin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä upeassa runossasi asuu rakkauden kipua.

vahvojs tunteita hienossa runossasi. Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot