Tonttulan salaperäisen kaapin 8. purkki

Runoilija Mystis



yhtä yrttiä ei muori mieluusti kuivaa
nuivaa meininkiä vähän

vaan tähän on tultu

kas basilika onkin erityinen kultu

ei sen maku kuivasta huoli
puolikypsänä pakastimeen heitä
keitä ja ryöppää pehmeäksi melkein

selkein ohje tässä
lämpimässä kasvata kylmässä tiivi
tuoretta usein leivälle riivi

syödä saa mielin määrin
väärin ei tehdä voi

ja oijoi

tuoksu hurmaa tontun jokaisen

tokaisen vielä faktan tähän
vähän afrikkaa saatiin nyt mukaan

kukaan tuskin vastustaa moista

makoista matkaa siis auringon alle

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

heh, mauista kyllä nauttii koko suku, mutta etelään, ehei
Hulvaton meno tässä. 
Nautin tästä purkkimatkan tuoksusta, vapaasta juoksusta paikasta toiseen. Kiitos runoilijalle!
Komppaan Supernatiivia  :)
Suomessa on kuitenkin parasta olla, ei tärvellä itseämme auringolla <3 
Upea 💖, jätti tuoksun 🙏

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot