tanka lääkepurkin kolmiolle

Runoilija Mystis



jos ihan pienet
ja ihan vain lääkkeeksi

vapaapäivänä
ei tarvi edes ajaa
saati käyttää koneita


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea aihe tanka-runolle. Nyt voisi pienet tankotanssit opetella <3 
oivallinen tanka
Joo! Ja jos pienet likyyrit kans:)
Vapaapäivänä
varovasti naksauttaa
jengan purkista

Seuraavan päivän kivut
tulevaisuuden harhaa

--- Kiitos runoilijalle!
oluellahan
kipua lievittävä
vaikutus paras

"haikuvastaus"  :D
Koivunkääpätee on tervehdyttävä makoisa juoma. Potkupörämies voi ottaa sitä vaikka kaks tujausta, kunhan varoo menemästä julkisille paikoille.
Sinä sen tankasit, hieno  :)
Ytimekäs runo, jossa on annostelu kohdallaan!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot