Mitä meillä oli

Runoilija Mystis

Mietitkö vielä joskus
mitä meillä oli
värähtääkö luomillasi
kaukainen muisto
vuosien takaa

Käteni kuunteli ihoasi
sormenpäissä syke
sydämesi laulu
hiljainen sävel
vieläkin elävä

Tuoko tuuli tuoksuni
kaukaa jostain
että muistaisit
mitä meillä oli
kauan sitten

Niin kuin minäkin
vielä joskus
sytytän ikkunaan valon
valaisen pihan
Sinun tulla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kuinka kaunis runosi, menneestä ja sen muistamisesta, ihana tuo valo ikkunassa;)

Hiljaisen laulun kuulee vain sydämellään! Kiitos, todella herkkä ja kaunis runo!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot