älä kysy miksi

Runoilija Mystis

älä kysy missä olen
älä kysy miksi

en vastaa

siksi

- - -

luoksesi on liian pitkä matka

kilometri toisensä perään
mahdottomuutta

- - -

ja jos olen jossain kotona
sen on oltava täällä

sen on oltava yö

- - -

älä kysy miksi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä, kaihoisa, hieno runo.
Upea, sykähdyttää
Niin iholla tuntuva. Sen on oltava yö... Siellä on turvassa. Ei mahdottomuutta jaksa taivaltaa, eikä selittää. Puhutteli !
Ei kannata kysellä liikaa, antaa mennä omalla painollaan :)
Tummasävyinen upea runo.
sanankäyttöäsi ihailen, tunteellista
Mainiota > hyvä
Kylläpä se varmaan tietää kysymättäkin miksi..
Ihmisen kokoinen kauneus välittyy tästä. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut