Elän

Runoilija Mystis

Suljen silmäni ja olen
uniesi viileässä maassa
rantojesi vierillä

Ja hengitän sanojasi
niin kuin raidat hengittävät
aamunyön hämärää

Jossain siellä, rakkaani
uniesi viileässä maassa
minä viimein elän

Selite: 
Kiitos, Lindalinda
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos itsellesi ystis :D

Runosi ON ihana.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot