Tarinoiden tuulesta...

Runoilija Mystis

Ja jonain päivänä
nukutun yön jälkeen
ruudulle tippuvat sanat

Ovat vain sanoja

Ovat vain runoja

- - -

Ja minä kerron tarinoita
vain siksi että ne pitää kertoa

- - -

Ja Sinä olet tarinoiden tuuli
muuttolintu ja kevät

Oksalta variseva pakkaslumi

Ja timantit hangella
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aavistuksellisen herkkää ja kaunista. Ronosi lämmitti mieltäni.
Upeaa luettavaa, kiitos elämyksestä:)
Tulee mieleeni aavistelu hyvästeistä. Tavattoman herkkä ja kaunis runo, niin kuin pakkaslumi siellä oksalla :)
Kaunis runo, hieno!
Todella kaunista peruteltua ja mielikuvituksen armoilla oleville tukea
Onnellinen on hän, joka tämän kaiken osakseen saa <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot