Tiikeri ja aasi

Runoilija Mystis

kysyt mitä katson
sinua rakkaani
sinua

minä katson

miten varjot laskeutuvat kulmillesi
ja asettuvat lepäämään ripsien juureen

sinne mistä naururypyt alkavat

sinua minä katson
rakkaani

sinua

kun valo siivilöityy puiden takaa
ja tekee sinusta seepran

tai tiikerin

vähän aasinkin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Heh, kauniisti ajateltu. Viimeiset kaksi sanaa saa hymyilemään <3
Mainio, hyvä runo!
juu, valostahan se riippuu
onko mies tiikeri vai aasi
ja humalatilasta..

;)
Mageeeeeeeee
Hieno.
Aaseja parjataan välillä syystä jos syyttäkin.
Puolustavat kuitenniin paikkaansa.
Kuvitelkaapa Nalle Puhin tarinat ilman Ihaata:)
 
Naisellinen kuvaus jossa astikkuus korreloituu eläinten luonteeseen, erityisesti tykkään tuosta myötätunnosta, kun kuvaat naisen vaikuttavan näin miehen luonteeseen.

Tiikerin voimakasta tahtoa.

niin oletan tämän naiselta miehelle.

rakkastuminen muuttaa käytöksen, kuin tilanne eläimen.
Onpa kaunis ja oivaltava. Hienosti kirjoitettu.
Hieno ja vivahteikas, herkkä ja tunteikas runo.
Kaikkea ne varjot saavat aikaan.
Ihastuttava runo!
Miehet on ihan muasta asti miehiä, joella on taskuissa pikkusia kiviä ja kuivia kuusenkäpyjä. Se kun suattaa sota tulla toesinaan ihan villaaksessa. Kypärätä myö ee tarvita, vuan hyvästi passo, että piässä on kunnon lippalakki, kun marmoerkualin ilimassa heelahtaa.
Tämä hymyilytti leveästi. Veikeää!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot