kysyt mitä katson
sinua rakkaani
sinua
minä katson
miten varjot laskeutuvat kulmillesi
ja asettuvat lepäämään ripsien juureen
sinne mistä naururypyt alkavat
sinua minä katson
rakkaani
sinua
kun valo siivilöityy puiden takaa
ja tekee sinusta seepran
tai tiikerin
vähän aasinkin
sinua rakkaani
sinua
minä katson
miten varjot laskeutuvat kulmillesi
ja asettuvat lepäämään ripsien juureen
sinne mistä naururypyt alkavat
sinua minä katson
rakkaani
sinua
kun valo siivilöityy puiden takaa
ja tekee sinusta seepran
tai tiikerin
vähän aasinkin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
onko mies tiikeri vai aasi
ja humalatilasta..
;)
Aaseja parjataan välillä syystä jos syyttäkin.
Puolustavat kuitenniin paikkaansa.
Kuvitelkaapa Nalle Puhin tarinat ilman Ihaata:)
Tiikerin voimakasta tahtoa.
niin oletan tämän naiselta miehelle.
rakkastuminen muuttaa käytöksen, kuin tilanne eläimen.
Ihastuttava runo!
Sivut