Tarvitsemisesta...

Runoilija Mystis

Tiedätkö kun...
rakastamiseen tarvitsen vain itseni

Mitä minä siinä sinulla teen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaverini epeli mokoma on melkoisen tärkeä rinnalla tallustelija.
totta juuri näin tunnen tänään, hienoa lukea oma tunne tunnelma runostasi
Tämä kolahti. Todella monipuheinen teos.
Niinpä... hyvä runo.
kyllä, noin se on
Tuollakin tavalla voi käydä joskus elämässä.
Ihana :-)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut