Onhan minusta

Runoilija Mystis




miten rakastankaan sitä ääntä
kun sade saapuu

kohisee peltikatolla

kutsuu ulos
haastaa

no tyttöseni

onko sinusta minulle
kevätaamuna

paidatta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Heh!

Tässä tuli mieleeni laulu Anttilan keväthuumaus.
 
Vahva ja upea runo. 
Voi hemmetti ku on syvälline 
Luonto ja luonnollinen=kauneus kaikessa
voi ihana!
sillä sitä, talvi nahoista lähtee
alassatavilla jääkalikoilla...
Mainio runo :)
Raikas tunnelma hienossa runossasi
Hieno runosi, herkkä ja kaunis :)
Tosiaankin ihanaa kuunnella, kun sade ropisee peltikattoon <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot