Huulilla

Runoilija Mystis

Jos huulesi maistuisivat mansikalta
tietäisin Sinun suudelleen minua
jo ennen kuin tulit uniini

Se on näet huulirasvani maku

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

huulirasva rules :-)

Itse asiassa tämä on kaunis runo, runominän ajatuksissa on hän, huulirasvan myötä.

Sitäpaitsi tästä tuli mieleeni eräs tapahtuma kerran, josta myös löytyi kauneutta.
Ainakin tarkkaan harkiten.

Nauruhörähdys ja säteilevät silmät lukiessa, BRAVO

hymyilee.. kiva runo

Esimakua kesäunissa.

Nam...olisipas se makea uni.

Minulla oli joskus toffeen makuinen
...huulirasva. ;)

Hauska runo : ))

Heh! Mainio tämä! :)

...oi oi mikä runo, mikä maku...

Ihanuus.

Mitä jos löytäisit sen unessa
poimimasi kukan aamulla kädestäsi.

Joskus aamuisin huulet maistuvat siltä hieman hänenlaiseltaan marjalta.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot