Loistavaturkkinen

Runoilija Mystis

Loistavaturkkinen nukkuu sohvaa
siis venyy ja sitkistyy
poikin pitkin
nytkin

Pituuksiaan hyrisee

Vaikka muuten on
katu-uskottava
kuinkakin

Ja aika otus
on totuus

Kissakseen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Osuva ihana kissaruno, olisi meidänkin ylpeä tästä

Kyllä kisun kelpaa siellä viettää niitä kissanpäiviä, niinkuin emäntäkin :-7
Oikein kiva runosi on.

Kyllähän tuon lukijakin voi jo selvästi nähdä ja melkein kuulee kissan kehruu hommatkin, kun ajatus runosi myötä laskee lapsuuteen.

Ihanan pehmeä runo, jossa kynnet ovat piilossa.

Kyllä minä näin loistavaturkkisesta runosta pidän.

M eillä ei ole aikoihin kissaa ollut, kun viimeisin katti jäi rekka-auton alle.

meitin katti ihan vätys ei mee ulos ku tassut kastuu.. tää on hyvä runo

Kerrassaan mainio! Meilläkin on täällä tuollainen hyrisevä karvaturri, joka viihtyy sohvalla isäntääkin paremmin. :))

Ihanainen karvainen ja runokin vallan suloinen.

Tuon kissamaisemmin ei voi kuvatakaan venyttelevää laiskimusta :-)

Mukava runo : )

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut