Toisista kukista...

Runoilija Mystis

Hänkö ei vastannutkaan
vaikka niin odotit
koko aamun

Ja päivästä tuli ilta

- - -

Polullani kasvaa orvokeita
kivilaattojen raoissa
askelien alla

Ne tietävät jo

Miten jotkut kukat
tulevat tallatuiksi

Kauneimmillaan

- - -

Ja sinä odotat yhä...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean kaunis, herkkä runo...hieno.
oih, tässä on niin surullinen sointi
Hyvin käytät vertauskuvia tässäkin runossasi. 
Runosi puolivälissä on kerronnallista syvyyttä - loppu taas arvoituksellista toivonkipinällä varustettuna " ellei kommentoija ole sitten lukossa ...tyyliin"... kevennystä. 
Upea ja sykähdyttävä
Tämä runosi koskettaa syvältä. Kiitos!
Voisin vallan hyvin jättää omat tekeleeni julkaisematta, sinun 
ja monen muun taiturin oikeat runot on tarkoitettu vähintäinkin tänne. 
Sinä saat kirjoitettua vaikka kengänpohjasta jotain joka hipaisee jokaisen 
lukijan sisikuntaa tavalla tai toisella ja tämä runo on vain yksi elävä 
esimerkki, allahan niitä on vaikka kuinka. 

Kiitos, että olet huomioinut myös meikäläisen raapaisut, huomaamattomista huomaamattomimmat. 
 
Hieno, vertauskuvainnollinen runo.
Tämähän koskettaa syvältä lukijan ajatuksia, jos haluaa sitä, etsimällä ajatuksin tuollaista hetkeä omalla kohdallaan. Varmasti niitä löytyy ja minäkin odotan yhä...

Upeaa tekstiä sisältävä ja taidokas herkkä teos. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut