Aaargh...

Runoilija Mystis

Kristiinalla palo käämit
kimahti hehkulanka
ja hirtti neloselle

Totaalikypsänä just

Tähän jos tulee ykski
aukoon päätään

Tai jaksuhalimaan

Saatana

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanaa adrenaliinia... virtaa... anna palaa!

Oho.. Ottiko ohrasen leivän vai painoiko pupu pään pensaaseeen.. Vai oliskohan rusakko jyrsiny omenapuun juuresta pienen palasen

Ettäkö pannu räjähti ja höyryä nousee.

Pippurinen tapaus, höyry nousee jo

Hui... kyllähän näitä päiviä/hetkiä joskus tulee, itse kullekin :) Kannattaa vain varoa ettei palo äityisi pahemmaksi tuosta, ettei tule se purnutti (burnout)... ;)

*uskallanko* joo uskallan....
jaksuhaleja <3

Juu juu

silti jaksuhalit lähtee nyt!

Täräkän sähäkkää tekstiä!

:)

*nauraa* joo, näköjään palo...joskus se on hyväksi ; )

Kuuman pimun hottisrunopätkä,
jeah, mikä sätkä,
kiedottu runoon ja palaa....

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot