2.

Runoilija coram Deo

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 26.7.2010
Viimeksi paikalla: 26.9.2017 17:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivitys. 2.10.2016

Tervetuloa sivulleni!

Aloitin runojen kirjoittamisen täällä. Kävin juuri läpi ihan ensimmäisiä runojani ja olen syvästi kiitollinen rohkaisevasta palautteesta, jota sain alkuvaiheessa.

Välillä olen ollut poissa pitkiäkin aikoja tältä sivulta, mutta tänne on aina palattava.

Olen toinen runoilijoista, joka oli voittajien joukossa Bookhouse:n kirjoituskilpailussa syyskuussa 2015.

Esikoisteokseni julkaistiin joulukuussa 2015. Olet silmäterä. Detache'. Kirjaa saa vielä minun kauttani edulliseen hintaan: 13 euroa+3e postikulut. 

Aloitin myös runosivun Facebookissa: KuinkaanTytär -runohuone. Tervetuloa seuraamaan sivuani. (Linkki yllä)

 

Vain sitä vastaan voi taistella, minkä tunnistaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen eri mieltä.

Silti hyvä runo.

Paitsi jos on Sancho Panza-tyyppiä :)

Juuu...

Totta, "tuulimyllyjä" vastaan on vaikea käydä sotaa.

Juuri näinhän se on. Totuus ihan muutamalla sanalla kerrottuna. Pidin.

hyvä jatko-osa :)

Niin totta ja upea aivoväläys

Aivan.

Hieno ajatusen jatkumo ykköseen.. Nyt ollaan lähteillä.. Näinhä se menee.. "vihollinen" on tunnistettu.. Strategian laadintaan voiton saamiseksi..

Hyvä jatko ykköselle. Samaan osoitteeseen menee, suosikkeihin!

Samaa mieltä. Osuu selkäytimeen ja mieleen tämä tuotos.

 

Käyttäjän kaikki runot