Sunnuntai 21.9

Runoilija coram Deo

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 26.7.2010
Viimeksi paikalla: 26.9.2017 17:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivitys. 2.10.2016

Tervetuloa sivulleni!

Aloitin runojen kirjoittamisen täällä. Kävin juuri läpi ihan ensimmäisiä runojani ja olen syvästi kiitollinen rohkaisevasta palautteesta, jota sain alkuvaiheessa.

Välillä olen ollut poissa pitkiäkin aikoja tältä sivulta, mutta tänne on aina palattava.

Olen toinen runoilijoista, joka oli voittajien joukossa Bookhouse:n kirjoituskilpailussa syyskuussa 2015.

Esikoisteokseni julkaistiin joulukuussa 2015. Olet silmäterä. Detache'. Kirjaa saa vielä minun kauttani edulliseen hintaan: 13 euroa+3e postikulut. 

Aloitin myös runosivun Facebookissa: KuinkaanTytär -runohuone. Tervetuloa seuraamaan sivuani. (Linkki yllä)

 

En ole unohtanut sinua, kauriinkatse.
Olet yhä keveä, valokuvan negatiivi elämänviivalla. Minuun.

Hengität sisään minuutit, tunnit ehkä päivän, kaksi.
Minä kuron ajan, niiden yltä. Alhaalta niitä vasten, kämmensyrjään.
Rakennan kuviota valmiiksi. Kestät sen.
Viljapellot. Mustan.
Helmenvaalean.

On karsittava aihioita pois. Reunoja. Vesileimoja.
Tilaa tulla näkyviin, kokonaan. Omenankukantuoksu, savu ja tuli.

Tartu pyörään, aja rantaan. Katsele syksyn viimeiset ruusunnuput. Ne ovat sinun, sinua. Hauraita, eläviä. Kuningattarien alut.

Älä pelkää, minä suojaan sinut tänään.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista tekstivirtaa, kohti helteistä syskyä.

Kaunis ja vahva 💪 runo

Kaunis ja vahva 💪 runo

Kaunista tekstivirtaa, kohti helteistä syskyä.

Kaunis ja vahva 💪 runo

Kaunista tekstivirtaa, kohti helteistä syskyä.

Täs o jotain alkukantaista.. Tulee mielee nuoruus ja sill lukemat kirjat.. marssi sarjat jne.. samanlaista mystitiikkaa kerronnas.. Lopetus o liki täyellinen

Kaunis, mystinen, taianomainen.
Ja miten hyvältä tuo loppu tuntuukaan.

 

Käyttäjän kaikki runot