Ohje

Runoilija Kuunpuolikas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos ajattelet liikaa
oot kuollu,
et osaa olla.
Älä mieti vaan ole!
Mut älä ole tyhmä
vaan oo viisas
ja kiusaa vähän,
sillä tavalla saat takas myös.
Ota askel
niin sä lähdet kävelemään tietä pitkin,
älä vaan odota
et tie menee jalkojen alla itestään.
Yritä ymmärtää,
olla hyvä ja puhdas.
Älä vaan oo kuori
vaan oo sisältäkin kaunis,
näytä se muille
ja älä välitä muiden mielipiteistä
vaan oo hyvä kaikille,
pahoillekkin.
Näät ihmisten silmistä kaiken,
yks sana ja yks ilme
niin ymmärrät,
näät toisen elämän ja osaat olla.
Anna toiselle niin sekin antaa sulle
ja silloin sä olet voittanut.
Pitää yrittää olla hyvä,
paras koko ajan eli
ylittää itsensä joka hetki.

Selite: 
Tällaisen ohjeen annoin itselleni taannoin.. (hieman sekavasti kirjoitettu)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot