Kun katson meitä, näen sydämen

Runoilija Kuunpuolikas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun olemme yhdessä
-me ymmärrämme toisiamme,
olemme kietoutuneet sieluillamme yhteen;
tunnemme, näemme ja hengitämme yhdessä.
Sydämemme laulavat toisilleen välittämättä välimatkasta.
Tiedämme kuuluvamme yhteen;
joka ikinen solumme vetää meitä kohti toisiamme.

Silmämme kertovat meidän tarinaamme muille,
hehkuvat poskemme taasen vastaavat kysymyksiinne.
Käsikädessä pakenemme kuitenkin;

Oma maailmamme kutsuu meitä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot