Nimetön

Runoilija Mountolive

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 1.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun kärsivänä hänen jalkojensa juuressa:
petturi pettyneen jumalansa huomassa.

Hänen symmetrisiin kuviinsa toin kaaoksen,
hänen unennäköönsä huuman kouristuksen:

tämän tein luontoni valtuuttamana,
vastoin pyhintä oikeutta ja tahtoa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kärsimyksestä oikeutukseen hienosti vie runo

 

Käyttäjän kaikki runot