Sortuminen

Runoilija Shayde

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 29.6.2010
Viimeksi paikalla: 8.6.2017 2:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.4.1996

From the shadows she was born.
 

Murruin ja sorruin
taas juomaan
ja se jos mikä
tekee ihmisestä heikon,
mut mitä sille voi,
jos on jo miinuksen puolella?
Tullaanko hakemaan,
Kun silta murtuu alta,
Ja jalat tuntuu raskailta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Shayde Sinä 24.7.2013 1 Runo
Shayde Sortuminen 14.10.2010 0 Runo
Shayde Ruusu 1.7.2010 2 Runo
Shayde Meri 29.6.2010 0 Runo