Vanki

Runoilija jonkinlainen

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 25.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun yksin kynttilän valossa,
ja etsin tietäni ulos.
Kynttilä sammuu,
ja lakkaan näkemästä.
En löydä tietäni ulos,
vaikka haluaisinkin.
Painan pääni käsieni varaan,
ja annan itseni nukahtaa siihen.
Lakkaan välittämästä ja jään paikoilleni.
Jotenkin tuntuu hyvältä.
Enää en halua löytää tietäni ulos.
Haluan vain jäädä siihen ja nukkua.

Selite: 
Päähän pistos, jokainen saa itse päättää mistä kyseinen henkilö yrittää tiensä ulos löytää. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot