Kukkaistyttö

Runoilija jonkinlainen

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 25.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olipa kerran tyttönen
Tyttö oli kuin kukkanen
Hän niityllä juoksi ja lauleskeli
Tuutu-laulua opetteli
Tyttö kuin kukkanen
Oli kaunis kuin niiitty kukkien,
joka iltaisin tyttöä muisteli
ja kukkaistytön laulua lauleskeli

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot