for helsinki

Runoilija loves

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakkaus on ainoa keino voittaa vihollinen puolelleen
 

I have to forget you
but i can't
you stole my heart
your brown eyes melted me
everytime when i see you
i feel butterflies in my stomach

when I told that for you
you broke my heart
i want just cry
i met you only five time
but now i feel like this
i miss your voice
and i try to remember your face

you are only man in my dreams
we like same things
and i can trust you
but now i just think
what went wrong

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
loves Nimetön 8.11.2011 0 Runo
loves Nimetön 27.9.2011 2 Runo
loves I'm sorry 26.9.2011 0 Runo
loves pois, kauas pois 7.8.2010 0 Runo
loves pelkään 18.7.2010 0 Runo
loves Nimetön 13.7.2010 2 Runo
loves alone 9.7.2010 2 Runo
loves jälleen täällä 9.7.2010 2 Runo
loves for helsinki 29.6.2010 0 Runo
loves for helsinki 29.6.2010 0 Runo