Kuin koiranpennut

Runoilija Syysrouta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2010
Viimeksi paikalla: 5.5.2020 21:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma on kummallinen paikka. Täynnä mielenkiintoisia asioita. Rakkaus silittää voimallisesti. Jossain odotti se oikea, mieleni rauha.




---- Oih :) Vähänkö olen häkeltynyt ja innoissani, kun valitsitte minut viikon 48/10 runoiljaksi! Kiitos runokamraatit! *heittää lentopusuja*
 

Haluaisin leikkiä kanssasi koko päivän
Kieriskellä piehtaroida pääksytysten
Allekkain ja päällekkäin
Takaperin etuperin
Enimmäkseen vierekkäin

Raukeana nukahtaa
päiväunille kuukahtaa

Koska se on mukavaa

Älä sano että tahdot saada asiat tehtyä
Valmistella itsesi tuomarointiisi
Pinossa ja oikein päin
ahkerasti uuraasti
enimmäkseen järjestykseen

Päivän työn jälkeen nukahtaa
iltaunille kuukahtaa

Koska se on tärkeää

Tärkeää on tehdä myös
niin kuin koiranpennut tekee

Ja isot koirat

Yhdessä ja
Sylityksin

Tahdothan sitä sinäkin?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, takaperin etuperin.

Hyvä runo

Niin totta.
 

Käyttäjän kaikki runot