UNI

Runoilija Haisuli

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 6.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omituinen Uneksija
 

Näin unen, jossa kävelin kohti tarkoitusta. Sillä oli sinun kasvosi, enkä nytkään koskettanut niitä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on upea ja yleensä mua häiritsee kun ei ole rivitetty,tässä se ei haitannut

tämä on upea ja yleensä mua häiritsee kun ei ole rivitetty,tässä se ei haitannut

 

Käyttäjän kaikki runot