Vain pienen hetken

Runoilija millura

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 25.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä tulit elämääni ja annoin sinulle mahdollisuuden,
olin onnellinen, vain hetkisen,
sitten joku toinen esti sen,
sinä et halua puhua minulle,
en voisi tehdä samaa sinulle,
koska olin onnellinen kanssasi vain sen pienen hetken.

Nyt itken kotona, miettien, Saanko edes koskaan olla onnellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ensirakkaus on koko elämäsi pieni osa onnellisuutta.

surullinen eli hyvä

Kiitos paljon. :) Ensimmäinen Runo :D

 

Käyttäjän kaikki runot