Ystävyys kuin rakkaus

Runoilija nicky

mies
Julkaistu:
454
Liittynyt: 27.4.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1966

 

ystävyys on
kuin
rakkaus

ja tietenkin
myös
toisinpäin

mutta kumpikaan
ei ole vapauden
uhraus

sillä ilman
molempia

ihminen on
vain tyhjä
kuori

kun koet tosi
rakkauden
tai ystävyyden

tiedät miten
ihanaa elo
on

eikä kukaan
meistä ole
tarpeeton

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut