Kuun taivaalta

Runoilija nicky

mies
Julkaistu:
454
Liittynyt: 27.4.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1966

 

Liika on likaa

moni haluaa
toiselta vaikka
kuun taivaalta

toiset jopa kaksi

mutta se on
mahdotonta

yhden verran
kenties voi
antaa

mutta kahden
edestä on jo
liikaa

silloin saa
jäädä ilman
yhtään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut